SPAR CITY LüBECKPLEIN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SPAR City Lübeckplein. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 17:08 Door mijn eigen domme fout stond de bezorger op een ander adres. En na een belletje van hem kwam hij toch nog de boodschappen brengen aan de andere kant van de stad. Top!
5 nov 2022 om 17:33 Brood Brie was een beetje droog en taai. Aardig was dat we een extra halfje brood mochten houden.
4 nov 2022 om 19:17 Te weinig filet American
3 nov 2022 om 13:45 Ze hebben mij geen wisselgeld teruggegeven nadat ik contant had betaald. Daarna 2 x aan de deur gekomen en mij het niet gegeven zeggen dat het op camera staat dat het in de bezorgtas zat (wat echt niet zo was). Schandalig !!!!
1 nov 2022 om 13:11 Enorm slecht. Een uur moeten wachten op mijn bestelling en ook niet eens het juiste. Broodje oude kaas en een smoothie aardbei banaan besteld. Ik krijg een broodje brie en een perzik aardbei smoothie. Bezorgster was wel vriendelijk
17 okt 2022 om 15:57 Broodjes waren erg lekker, snelle bezorging en vriendelijke bezorger.
10 okt 2022 om 14:39 Had een tosti met kaas besteld, ik eet vegetarisch, maar daar zaten stukjes ham van een andere tosti aangeplakt. Niet opgegeten dus, heel slordig!
9 okt 2022 om 12:54 Ik had een half stokbrood besteld, maar kreeg een klein broodje. What is this, a stokbrood for ants? Smaak was prima en bezorging ook, maar als je trek hebt en een half stokbrood verwacht kan je beter 2 broodjes bestellen
7 okt 2022 om 18:15 Niks ontvangen. Ik wacht nog steeds!!! Geen contact.... oid....
1 okt 2022 om 17:09 Verkeerde broodje Extreem lang bezorgtijd.
30 sep 2022 om 13:59 Vriendelijke bezorger!
29 sep 2022 om 23:16 Prima producten en vriendelijke bezorging